Hypotheken, constant in beweging

Als relatie van Cobber Hypotheken, voorheen Tripartie, willen we u graag op de hoogte houden van een aantal belangrijke ontwikkelingen. In onze vorige nieuwsbrieven hebben we u al regelmatig gemeld dat er een aantal grote veranderingen gaande zijn op het gebied van hypotheken en beleggingspolissen. Deze wijzigingen kunnen voor u wellicht ook interessant zijn.

 

Actueel is momenteel de mogelijkheid tot rentemiddeling. Op dit moment biedt slechts een beperkt aantal aanbieders dit aan, maar komende maand kunnen wij u ook rentemiddeling aanbieden op o.a. uw ABN AMRO hypotheek. 

 

Rentemiddeling kan een interessant alternatief zijn voor het oversluiten van uw hypotheek. U betaalt de eventuele boete uitgesmeerd over de nieuwe rentevaste periode. Wij kijken graag met u of dit een passende mogelijkheid is om uw maandelijkse lasten te kunnen verlagen.

 

En hoe staat het met uw beleggingsverzekering of beleggersrekening ?. Het kan zijn dat uw beleggingen  mogelijkerwijs niet meer voldoen aan uw wensen en doelstellingen. Zo is het denkbaar dat uw belegging op de einddatum niet het beoogde doelkapitaal gaat opleveren. Vervelend als u bijvoorbeeld hiermee uw hypotheek geheel of gedeeltelijk wenst af te lossen.

 

Als u dan toch de hypotheeklasten tegen het licht houdt is het verstandig ook uw vermogensopbouw opnieuw te evalueren

Hypotheken, constant in beweging

Bereik ons op +31 (0)33 454 32 70