Nieuwe dienst bij Cobber

Nieuwe dienst bij Cobber Hypotheken Woudenberg

 

Wij proberen constant in te spelen op de veranderende behoefte van u als consument. Zo kunt u sinds kort ook bij ons, tegen een scherp tarief, gebruik maken van onze aangifteservice.

 

Aanbod aangifteservice (inkomstenbelasting)

Wij zijn een samenwerking aangegaan met een kleinschalig belastingadvieskantoor. Het kantoor kenmerkt zich door flexibiliteit, persoonlijke aandacht en een hoog kwaliteitsgehalte. Wij hebben hen bereid gevonden om ons te ondersteunen in brede fiscale advisering en ook voor onze relaties en cliënten een belastingaangifteservice aan te bieden. Concreet betekent dit dat zij, ongeacht uw persoonlijke situatie en de complexiteit van de aangifte, uw aangifte inkomstenbelasting 2016 kunnen verzorgen tegen een scherp tarief.

 

Hoe werkt het?

Heeft u interesse om van deze service gebruik te maken? Dit kan op twee manieren. U kunt vóór 15 maart melden of u gebruik wilt maken van de aangifteservice. Vervolgens doen wij ons best om, als we uiterlijk vóór 1 april over de juiste gegevens beschikken, uw aangifte tijdig in te dienen voor de uiterste inleverdatum: 1 mei 2017.

 

Of uitstel?

U hoeft niet per definitie met bovengenoemde termijnen rekening te houden. We kunnen uw aangifte namelijk ook opnemen in de zogenoemde uitstelregeling. Dit houdt in dat we de Belastingdienst vragen uitstel te verlenen voor het indienen van de aangifte inkomstenbelasting, zodat u niet gebonden bent aan de genoemde termijnen. Omdat we hechten aan beperkte doorlooptijden zullen we binnen enkele weken nadat u de gegevens aanlevert vervolgens zorgdragen voor het opstellen van uw aangifte inkomstenbelasting.

 

Wat zijn de kosten?

Wat zijn de kosten van deze aangifteservice? Het instaptarief is € 75 excl. btw. Afhankelijk van de complexiteit van uw aangifte, kan een hoger tarief gelden. Zodra de eventuele bijzonderheden ons helder zijn, kunnen we u een scherp aanbod doen.

 

Wilt u meer weten of deze dienst? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

 

Cobber Hypotheken - Bert Hazeleger

 

 

Wij kunnen ook uw aangifte inkomstenbelasting verzorgen

Bereik ons op +31 (0)33 454 32 70