Nieuwe dienst bij Cobber Hypotheken Woudenberg

Wij proberen constant in te spelen op de veranderende behoefte van u als consument. Zo kunt u sinds kort ook bij ons, tegen een scherp tarief, gebruik maken van onze aangifteservice.

HYPOTHEKEN, CONSTANT IN BEWEGING

Als relatie van Cobber Hypotheken, voorheen Tripartie, willen we u graag op de hoogte houden van een aantal belangrijke ontwikkelingen. In onze vorige nieuwsbrieven hebben we u al regelmatig gemeld dat er een aantal grote veranderingen gaande zijn op het gebied van hypotheken en beleggingspolissen. Deze wijzigingen kunnen voor u wellicht ook interessant zijn.

Actueel is momenteel de mogelijkheid tot rentemiddeling. Op dit moment biedt slechts een beperkt aantal aanbieders dit aan, maar komende maand kunnen wij u ook rentemiddeling aanbieden op o.a. uw ABN AMRO hypotheek.

Tripartie heet voortaan Cobber Hypotheken Woudenberg (nieuwe naam, zelfde goede kop koffie!)

We hebben het al aangekondigd in de vorige nieuwsbrieven! Nu is het officieel! Tripartie is gegroeid en heeft daarbij een nieuwe naam gekregen; Cobber Hypotheken. Cobber Hypotheken is onderdeel van Cobber Wealth Management; een samenwerkingsverband tussen specialisten met een zeer ruime ervaring in de financiƫle sector, met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Woudenberg en Twente.

VOORLOPIGE HYPOTHEEKOFFERTE VERDWIJNT

Per 21 maart moet een nieuwe Brusselse richtlijn in de Nederlandse wetgeving verwerkt zijn. Deze richtlijn heeft als doel om consumenten beter te beschermen bij het afsluiten van een hypotheek. Gevolg: binnen twee weken na het tekenen van een hypotheekofferte mag de klant nog afzien van het contract. De voorlopige offerte verdwijnt daarmee echter, schrijft de Volkskrant.

...
...

Bereik ons op +31 (0)33 454 32 70