HYPOTHEKEN

WAT GAAT U DOEN?

IK KOOP MIJN EERSTE HUIS

Als u voor het eerst een eigen huis koopt, krijgt u te maken allerlei regels rondom belastingaftrek, maximale hypotheek, inlossen van (studie) schulden eventuele schenkingen en veel aan te leveren informatie en documenten. Veel starters ervaren dit als complex en lastig. Tripartie neemt u het grootste deel van de werkzaamheden en zorgen uit handen en zorgt ervoor, nadat u de stukken heeft aangeleverd, dat het aanvraag proces zo soepel mogelijk verloopt.

 

Wij streven daarbij naar een zo kort mogelijke doorlooptijd en een offerte van een partij die het beste bij uw persoonlijke situatie past. Tijdens het proces houden we u periodiek op de hoogte van de voortgang van uw dossier, de tijdige aanlevering van de benodigde stukken, het stellen van de bankgarantie en het tot stand brengen van de noodzakelijke verzekeringsovereenkomsten  zodat u zich kunt richten op de leuke dingen die gepaard gaan met het aankopen van uw eerste huis.

Wij richten ons op uw hypotheek zodat u zich kunt richten op de leuke dingen die gepaard gaan met het aankopen van uw eerste huis.

IK GA VERHUIZEN 

Wanneer u gaat verhuizen, krijgt u te maken allerlei regels rondom belastingaftrek, maximale hypotheek, mogelijke oversluitboetes en veel aan te leveren informatie en documenten. Veel mensen ervaren dit als complex en lastig. Tripartie neemt u het grootste deel van de werkzaamheden en zorgen uit handen en zorgt ervoor nadat u de stukken heeft aangeleverd dat het aanvraag proces zo soepel mogelijk verloopt.

 

Wij streven daarbij naar een zo kort mogelijke doorlooptijd en een offerte van een partij die het beste bij uw persoonlijke situatie past. Tijdens het proces houden we u periodiek op de hoogte van de voortgang van uw dossier, de tijdige aanlevering van de benodigde stukken, het stellen van de bankgarantie en het tot stand brengen van de noodzakelijke verzekeringsovereenkomsten zodat u zich kunt richten op de leuke dingen die gepaard gaan met het aankopen van uw nieuwe huis.

IK WIL MIJN LASTEN VERLAGEN 

Onze vaste lasten verlagen willen we allemaal. Lastenverlagen kan op verschillende manieren. Door bijvoorbeeld over te sluiten, uw rente te middelen of te verhuizen.

 

Wij hebben dagelijks inzicht in de rentestanden van alle aanbieders. In een persoonlijk gesprek lichten we deze opties graag aan u toe voorzien van een aantal haalbaarheidsberekeningen. 

IK GA VERBOUWEN

U wilt uw woning verbouwen, groot onderhoud plegen of bijvoorbeeld een nieuwe keuken of badkamer plaatsen. De aanpassingen aan uw woning zijn onder bepaalde voorwaarden financierbaar in uw hypotheek. Daarbij is de waarde van uw woning na de verbouwing belangrijk. U kunt uw hypotheek misschien onderhands (zonder tussenkomst van een notaris) verhogen. Onze adviseurs helpen u graag bij de analyse van uw hypotheekakte en advies bij de financiering van uw verbouwplannen.​

IK KOOP EEN TWEEDE HUIS

U bent op zoek naar een tweede huis, een recreatiewoning of een woning voor de verhuur.

Aan het financieren van tweede woningen zijn andere regels verbonden dan aan de financiering van uw woonhuis. Het aantal aanbieders is beperkt en de voorwaarden wijken af

van wat u gewend bent bij uw eigen huis. 

 

Tripartie werkt samen met een aantal financiers die dergelijke investeringen financieren en onderzoekt samen met u de mogelijkheden. Wij nemen u het grootste deel van de werkzaamheden en zorgen uit handen. Wij zorgen ervoor dat nadat u de stukken heeft aangeleverd het proces rondom een hypotheek zo soepel mogelijk verloopt.

 

Wij streven daarbij naar een zo kort mogelijke doorlooptijd en een offerte van een partij die het beste bij uw persoonlijke situatie past. Tijdens het proces houden we u periodiek op de hoogte van de voortgang van uw dossier, de tijdige aanlevering van de benodigde stukken,

het stellen van de bankgarantie en het tot stand brengen van de noodzakelijke verzekeringsovereenkomsten zodat u zich kunt richten op de leuke dingen

die gepaard gaan met het aankopen van uw nieuwe huis.

1,58 miljoen

Nederlanders zijn vorig jaar verhuisd.

43%

van hen maakt geen gebruik van slimme regels om kosten te besparen. 

76%

van de hypotheken kan goedkoper door rentemiddeling.

Gemiddeld 2,5%

is de besparing die gerealiseerd kan worden op de rente.

90%

van de verbouwingen zijn fiscaal aftrekbaar. 

1 op de 3

verbouwingen wordt financieel te krap begroot.

89%

van de tweede woningen zijn recreatiewoningen.

50%

is fiscaal niet optimaal geregeld.

Bereik ons op +31 (0)33 454 32 70