OVER ONS

ONZE ORGANISATIE

ONZE MENSEN

Tripartie Hypotheken is een samenwerkingsverband tussen Bert Hazeleger en Gerard Kappert gevestigd in Woudenberg en Lelystad. Zowel Bert als Gerard hebben jarenlange ervaring binnen de financiële dienstverlening. 

 

Zij helpen u graag bij de financiering van de aankoop, verbouwing van een woning of bij het oversluiten van een bestaande hypotheek.  

TRIPARTIE, UW VRIEND IN HET FINANCIELE DOOLHOF

 

 

De financiële wereld is complex en de wetten en regels zijn er de laatste jaren niet gemakkelijker op geworden. 

Tripartie neemt met haar financiële en fiscaal-juridische kennis plaats op uw stoel en

helpt u de weg te vinden in het doorgaans lastige financiële traject

die het aanvragen van een financiering met zich meebrengt.

 

Wij inventariseren en analyseren uw bestaande situatie en brengen uw doelstellingen in kaart.

Vervolgens brengen wij een passend advies uit en selecteren we samen met u de aanbieder en

de financiering die het best bij uw persoonlijke situatie past.

 

Vanzelfsprekend wikkelen wij dan voor u het traject af tot aan de notaris.

 

Bert Hazeleger - Eigenaar & Adviseur

Vestiging Woudenberg

Ervaren, erkend financieel adviseur. Bert is ondernemer op het gebeid van hypothecaire financieringen voor zowel particulier als zakelijk vastgoed. Hij denkt ik oplossingen en zet zijn jarenlange ervaring en bancaire netwerk in bij het realiseren van de juiste hypotheek bij de financier die past bij de persoonlijke situatie van zijn cliënten.

Cobber Hypotheken is een samenwerkingsverband tussen verschillende zelfstandig adviseurs gevestigd op diverse plaatsen in Nederland met het hoofdkantoor in Amsterdam. Op dit moment helpen we met 12 collega's onze ruim 2500 cliënten bij de financiering van de aankoop, de verbouwing van een woning of bij het oversluiten van een bestaande hypotheek.

 

Ons team bestaat uit specialisten op het gebied van hypotheken, financiële (life) planning en vermogensadviseurs. Ook bemiddelt en adviseert Cobber bij het verzekeren van particuliere risico's zoals uw woonhuis, aansprakelijkheid inboedel of uw auto.

 

Cobber Hypotheken is ontstaan uit een samenwerking tussen Tripartie Personal Finance, opgericht door Bert Hazeleger in 2003 en Cobber Wealth Management Amsterdam opgericht in 2012 door Eelco Martens.

TRIPARTIE, UW VRIEND IN HET FINANCIELE DOOLHOF

 

 

 De financiële wereld is complex en de wetten en regels zijn er de laatste jaren niet gemakkelijker op geworden.  Tripartie Hypotheken neemt met haar financiële en fiscaal-juridische kennis plaats op uw stoel
en helpt u de weg te vinden in het doorgaans lastige financiële trajectdie het aanvragen van een financiering met zich meebrengt.

 

Wij inventariseren en analyseren uw bestaande situatie en brengen uw doelstellingen in kaart. Vervolgens brengen wij een passend advies uit en selecteren we samen met u de aanbieder en de financiering die het best bij uw persoonlijke situatie past.

 

Vanzelfsprekend wikkelen wij dan voor u het traject af tot aan de notaris.

 

Gerard Kappert - Eigenaar &  Adviseur

Vestiging Lelystad

Gerard zijn handelswijze wordt gekenmerkt door zijn persoonlijke, betrokken en kundige aanpak. Met zijn jarenlange ervaring en kennis van hypothecaire financieringen zoekt hij naar de oplossing die het best aansluit bij uw droom of plan.

Bereik ons op +31 (0)33 454 32 70